Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stopp

 

 

dagen ger ingen tröst

det känns som höst

inspirationen borta

kommit till korta

 

orden bortflugna är

med möda och besvär

söker orden finna

men bort de rinna

 

flödet har stannat

man har sig bannat

säg, var är orden

på denna jorden

 

bara att vänta och se

det är ingen idé

går inte med tvång

ej heller med sång




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 60 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-04-22 08:46



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Kolla gamla foton, där kan man finna lite uppslag.
2024-05-12

  Susen VIP
Åh igenkänning på detta. Ja ordflödet kommer tillbaka. Håll ut
2024-04-28

  bohemen VIP
Inspirationen kommer och går...
2024-04-24

    Lena Staaf VIP
Fint skrivet om sorgen när orden inte vill komma. Men till slut kommer de...
2024-04-23

  Marita Ohlquist VIP
Det blev en bra text om ett tillstånd jag tror att de flesta av oss har upplevt.
2024-04-22

  Cikoria Blå VIP
Ibland är det så
men du lyckades
dikta ändå
2024-04-22

  Sparvögat VIP
Så fint vilar orden ~
som en stilla vårflod…
2024-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP