Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är förälskad och längtar efter någon. Då skriver jag såhär.


Kom hit, är du snäll

Kom hit, är du snäll
Vi kan göra drömmar av äppelmos
Bergväggarna svettas, jag likaså i din mun
Som vattnar mig om natten
En törst som aldrig sinar
Räknar potatis
Äter från dina fingrar
Betten lämnar salta rosor

Kom hit, är du snäll
Vi kan måla något fantastiskt på väggen
Du tramsiga, underbara
Vi kan känna på varandras tungor
Skratta oss hesa
Tussilagon lovar, jag väntar
På den ordlösa doften i ditt trassliga hår

Du har sått frön av grön längtan i mig
Den växer och väger så tungt
Kom hit, är du snäll
Och skörda

Den gråa himlen tiger och under den vilar vi båda i regnet.
Vi kan förstöra ännu en säng
Vi kan leka brottning och tandläkare
Vi kan ge varandra glimtar och evigheter av sinnesfrid.




Fri vers av Pommedeterre
Läst 99 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2024-04-25 18:26



Bookmark and Share


  Tyst prosodi VIP
Känns så rak och ärlig, och så närvarande och så nu.
Gillar den skarpt!
2024-04-26

    The start of everything
Älskar den!
2024-04-26

    Elsa Wik VIP
Jamen detta tyckte jag var riktigt starkt och fint!
2024-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Pommedeterre
Pommedeterre