Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu då?

Överinformera och dess bittra eftersmak
Exakt fel tid
På exakt fel ställe
Jag kan spara det till en regnig dag
Det är bara en kapplöpning till "iallafall"
Krossade hjärtan
Låt det regna
Krossade hjärtan
Kärlek är ett förlorande spel
Eller vad man nu säger
Jag måste sluta skriva brev
Brev blir alltid uppbrända


Tiden går långsamt när man saknar sin vän
Tiden går långsamt när jag sitter här själv
Tiden går långsamt när jag väntar vid telefonen
Hur snart är nu?
Jag känner denna kärleken in i min kärna
Jag brinner ut långsamt
Låt det brinna
Kämpa inte emot
Försök att gå vidare




Fri vers (Fri form) av Lillz
Läst 35 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-25 22:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lillz