Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fångad av narrativet



Storyn
handlar
om mig

Varför centreras allt kring mig?
Varför är jag huvudpersonen?
Berättelsen mittpunkt
början och slut ?

Narrativet följer mig slaviskt
vart jag än går.
Det sjungs om mig
En välbekant slinga spelas i periferin

Det pratas bakom min rygg
Ingen paus, inget andrum,
I strålkastarljuset dygnet runt

Som en sång av John Mayer
eller Bob Dylan
Spielberg & DeNiro lyfter på hatten och saluterar.

Det är ditt liv det handlar om ”grabben”!




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 33 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-04-29 09:39



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Att utforska sig själv först, är kanske ett måste för att även kunna förmedla lite
mer personliga, ibland privata, saker om
en själv eller ens syn på omvärlden.
2024-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP