Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En hyllning till min Mor

 

 

 

En del letar efter fel hos andra
som om det vore hittelön att hämta
klagar, klandrar 0ch kritiserar
hör inte varningsklockan klämta

min barndoms varningsklocka
som av Mor blev mig givet
den ringer för att vägleda mig
på min vandring genom livet

tycker den är överkänslig ibland
och säger det jag inte bör göra
då hör jag henne tålmodigt viska
förmanande ord i mitt öra

det är många år sedan Mor dog
är långt borta, men ändå nära
en underbar förebild att se upp till
gav mig viktiga kunskaper att bära

 




Bunden vers (Rim) av Marita Ohlquist VIP
Läst 69 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2024-04-29 10:26



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Om en mor, värd att hyllas. Fint!
2024-05-14

  BenGust VIP
På ett eller annat sätt är våra föräldrar
alltid med oss.
2024-05-03

  överlevaren VIP
Ömsint hyllning till din mor!
2024-05-01

  Sparvögat VIP
Underbara ord till älskad mors minne ~
som bär på lärdom och vishet…
2024-04-30

  Mats Edin VIP
Spännande med mor-ord som hörs, likt stjärnljus evigt
2024-04-30

  Blomma-Stjärna VIP
en så fin hyllningsdikt till en älskad och klok mamma!
2024-04-29

  Öknens Ros VIP
Fin hyllning till en älskad mamma.
2024-04-29

  Olof Lagerhorn VIP
Insiktsfullt och väl skrivet om hur våra
föräldrar kan vara med oss med goda
ord och råd till vägledning.
2024-04-29

  Leif Daniel Isaksson VIP
Livsvisdom à la kvalitet
2024-04-29

  Maria Sundelin VIP
Fint om minnen från dem som lämnat
Kramar
2024-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP