Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ängel

dallrande värme i luften
oöverträffad närhet finns
våra sommarängsdofter
handen söker bävande över filt
oändlig
sin like
höjdrädda hjärtat i voltstart rusar
mot sin öppning i tillvarons
gräddvita hav
dina bara fötter




Fri vers av Ulf Lundin VIP
Läst 143 gånger
Publicerad 2021-12-13 09:10



Bookmark and Share


  Trädskugga
Man känner Ängelns väsens närhet rätt igenom hymnen!
2021-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Lundin
Ulf Lundin VIP