Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljus

där finns inget ljus
vid slutet av tunneln
sa min vän terapeuten
det är det största problemet

men vad ska jag göra det verkar hopplöst

du kan inte fortsätta gå åt det hållet
att satsa på den vägen är självbedrägeri
även om alla du frågar säger att du ska fortsätta
måste du fråga dig själv
vad vill jag

jag vill ha ett ljust liv

varför går du då mot mörkret

jag är rädd att göra fel





Prosa av Ulf Lundin VIP
Läst 35 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-20 16:02



Bookmark and Share


  Emanuel Sigridsson VIP
Följ då irrblosset av lågor, de är svåra att hugga av. Må ljuset skina över dig.
2024-04-21

  Cower At The Man
Gillar första stycket skarpt, speciellt rad fyra, får mycket sagt med väldigt lite. Sen är det kanske lite övertydligt därefter, om man nu ska vara konstruktiv - less/more etc
2024-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Lundin
Ulf Lundin VIP