Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I skuggan av ett avtrubbat liv, en själ drömmande och tystad, söker självinsikten någon att dela erfarenheter


En fruktsallad av livets rika smaker



Avhoppad känsloliv,
smått förlorat i skuggan av ett avtrubbat liv,
tystad och drömmande.

Anledningen är känd enligt den kända självinsikten,
mängden känslor och tankar svämmar över,
en ocean i själens källarvalv.

Förmågan att ställa av och öppna upp visar sig vara skadad,
som en kärvt golvlucka till källaren.

Bär dock på en insikt om att samtal
med kloka och livserfarna människor
ger näring till självförståelsens goda jordmån.

Att dela och spegla erfarenheter
visar sig ha en god frukt.

Orden som delas blir viktiga tillsammans,
en fruktsallad av livets rika smaker.




Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 25 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-29 11:19



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En bra påminnelse om att vi behöver varandra.
2024-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP