Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag faller

Det gör ont i
min kropp när
jag faller men samtidigt
är jag vid
att falla

Det gör ont i
varenda del
av min kropp
men jag gråter inte
när smärtan kommer
utan jag fortsätter
istället

Smärtan när jag faller
är stor och gör ont men
jag gör inget åt
det

Fallen som jag gör
är med meningen
och jag tror det
beror på att jag är färdig
med livet




Skapa | Skriva av Sara19
Läst 63 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-04-28 14:29



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Starkt skrivet samt förmedlat
2024-04-29

  Monika A Mirsch VIP
Din dikt inspirerar!
2024-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Sara19