Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmen

Drömmen var
det bästa
som hände mig

Jag önskar att
denna dröm
aldrig tar slut
utan jag
önskar att den fortsätter

Jag hoppas denna dröm
leder till något
positivt och inte bara
mitt liv utan
alla andras liv
också

Drömmen kan
leda till en känsla
av tusen bitar som består av
sorg, ilska och andra känslor




Fri vers av Sara19
Läst 25 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-04-29 08:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara19