Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnskådare

låt mig bada i ljuset från fallande stjärnor
de som bränner spår i himlavalvet
låt mig andas ditt hopp
som kylan i luften kristalliserar med varje andetag
ligg här intill mig och tina tjälen i marken
med din dunjacksbeklädda rygg

snöns vita fjädrar
smeker våra tungor
och jag undrar om vi drömmer
för aldrig har jag känt mig så vaken




Fri vers (Fri form) av Snödis VIP
Läst 57 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-02-14 20:27



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Det är det här jag vill kalla poesi, där det gebripliga känns som en plats att vilja vara på.
2024-03-07

  florissants VIP
Mycket bra. Jag befann mig där.
2024-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Snödis
Snödis VIP