Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rötter

Det sitter en femåring på lekparken
helt naken om
händerna
hon tryckt ner i den kalla leran
som rötter




Fri vers (Fri form) av Snödis VIP
Läst 45 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-03-21 09:11



Bookmark and Share


  florissants VIP
Tjusigt.
2024-04-05

  KYREUS of Sweden
kortfilm.
2024-03-26

  Ludvig Nord
Enkelt men målande, och riktigt fint!
2024-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Snödis
Snödis VIP