Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livstecken

Islossning,

snödroppar, och

barn på begravningen

är de tydligaste tecknen

på att livet går vidare.




Fri vers av Snödis VIP
Läst 47 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-13 16:45



Bookmark and Share


  florissants VIP
Även i mindre kistor.
2024-03-14

  Marita Ohlquist VIP
Läser och nickar instämmande.
2024-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Snödis
Snödis VIP