Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lade till en liten teckning ur min skissbok också.


Jag ska köpa nya stövlar

Jag ska köpa nya stövlar
rosa med vita snören
så att jag kan hoppa i pölar
och ljuga för mig själv att jag
har barnasinnet kvar
Men barn bekymrar sig inte
om de har stövlarna på
innan de hoppar.




Fri vers av Snödis VIP
Läst 31 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-03-29 11:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Snödis
Snödis VIP