Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag tror aldrig jag längtat så efter mars.


Marsdrömmar

Solglitter, snödroppar, spår i sista snön.
Isande vårvindar, lek vid sjön.
Gasolkokt kaffe och snabbköpets saltkola.
Sitta på servering, försöka att måla.
Cykelfix, vårstäd och tankar på april
En ensam citronfjäril flyger vart den vill




Bunden vers (Rim) av Snödis VIP
Läst 44 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2024-02-19 20:20



Bookmark and Share


    Julia Engström VIP
Vackert med fjärilen.
2024-03-09

  Öknens Ros VIP
Härlig vårkänsla i dina ord, man längtar till våren!
2024-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Snödis
Snödis VIP