Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonillamående

Det finns en sorts morgonillamående som inte har något att göra med graviditet. Det är ett tryck i halsen och den övre delen av bröstkorgen och sköljs lämpligen ned med kaffe. För mig ackompanjeras det fortfarande av alternativ 80-talsmusik. Ett eko från tidiga mornar på gymnasiet. Det infinner sig vanligen kl. 5 eller 6, sällan senare än 7. Det infinner sig hos den som försöker leva lite mer än kroppen riktigt klarar av. På så vis kan man kanske säga att själva illamåendet är havande. Där bor nämligen något som ännu inte har fötts.




Fri vers av Snödis VIP
Läst 46 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-02-28 07:12



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det fanns även ett illamående som framkallades på Tempo i Gävle.
2024-02-28

  Marita Ohlquist VIP
En bra och tankeväckande text med ett fantastiskt avslut.
2024-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Snödis
Snödis VIP