Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om natten när vi sover

I sömnen omslingrade som
rötter i en alltför liten kruka
trots att sängen är 180 cm bred

Och din kropp och min kropp
kan äntligen bli en kropp
när vi är bara in på köttet

Så ligger vi och snarkar
och ägnar oss åt
synkroniserat drömmeri




Fri vers (Fri form) av Snödis VIP
Läst 16 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-07 08:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Snödis
Snödis VIP