Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skogspromenad

Det är inte solen som strålar
utan luften som lyser
pölarna i gläntan som glittrar
och fällmossan på träden som fluorescerar
solen den bara tittar på.




Fri vers av Snödis VIP
Läst 41 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-07 13:04



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Snoddas sjöng att han var en skogsflanör.
2024-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Snödis
Snödis VIP