Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagens ord

Dagens ord är
Sorgkant - svart kant på (brev)papper som an­vänds för med­delande om döds­fall
Numer främst använt om
smutsen under naglarna.
Mina sorgkanter är
ett meddelande om liv.
För jag har minsann
påtat i rabatten.




Fri vers (Fri form) av Snödis VIP
Läst 43 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-03-07 21:34



Bookmark and Share


  Emanuel Sigridsson VIP
Jag har läst lite fram och tillbaka. Du är verkligen övertygande. En frisk vind.
2024-03-08

  Larz Gustafsson VIP
Guldkant är ett alternativ.
2024-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Snödis
Snödis VIP