Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänk så jag saknar dig


Vår älskade

Älskling tänk så jag saknar dig!
Prytt din grav
med blommor för i morgon när du fyller år

Vi klickade direkt och så som en fin
god människa som du var
…Min man, som A man och mitt allt var du…

Vi saknar dig vår älskade make pappa och farfar
Vi ses

Copyright Glitträ




Fri vers (Fri form) av Glitträ VIP
Läst 30 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-23 22:49



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Stort hjärta får du för det här, det är så äkta och innerligt, helt utan krusiduller.
2024-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Glitträ
Glitträ VIP