Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så de ej behöver känna sig små

Egots ständiga varande hos en trasig individ
Får mig att krympa
Gör mig liten igen
Är det av respekt?
De kräver att jag inte tar plats

Men hen svarade
De andra är trasiga
Om de kräver av dig
Att bli en kuvad individ
Så de ej behöver känna sig små
Då de själva har problem med att växa
Och självkänsla få




Fri vers av Tyst prosodi VIP
Läst 41 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-03-03 08:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tyst prosodi
Tyst prosodi VIP