Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

He believed

He believed in a lie
He believed in two
He also believed i three
And four
Which left him emotionally poor

He beleved in hate
And not in love
He believed in the words of hate
And not on what he saw
And not in the law
Of love




Fri vers av Tyst prosodi VIP
Läst 37 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-22 09:12



Bookmark and Share


  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
höjd
bredd
djup
tid
4 dimensioner
en sanning

"hat är inte
motsatsen till kärlek
det är likgiltighet
kärlek är det som
gör oss till människor
och liktiltigheten
tar det ifrån oss"
2024-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Tyst prosodi
Tyst prosodi VIP