Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Somna i din famn

Du håller om mig
Hårt
Jag njuter av din salta doft
Din famn
Väckarklockans tickande överröstar tystnaden
Mitt huvud vilar ännu mot ditt lätt håriga bröst
Tickandet vaggar oss till ro
Dina hjärtslag lika så
Saktar in
Snart kommer du rulla dig fri från min närhet
Då värmen från min kropp stör din nattliga ro
Din famn mjukna
Och läpparna faller isär
Tunga andetag
Och natten skiljer oss åt




Fri vers av Tyst prosodi VIP
Läst 52 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2024-03-13 17:46



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Så fint om närhet
2024-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Tyst prosodi
Tyst prosodi VIP