Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är jag då i din blick

Om jag inte är hon
Som stjäl dina tankar
Dag som natt
Som du ringer och frågar hur jag mår
Som din längtan får

Om jag inte är hon
Som du frågar efter
Som du saknar
Som du söker
Som din flickvänstitel fick
Vem är jag då i din blick




Fri vers av Tyst prosodi VIP
Läst 60 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-04-17 09:20



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Gammal kärlek rostar aldrig
2024-04-17

  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
bella frågade ofta det
vid först graviditeten...
hon skrek mest om det
jag skulle "erkänna"
att jag legat med ida
vilket jag inte gjort
jag har drömt om bella
1 gång, för en månad sen
men inte innan i 5 år
ida har jag aldrig drömt om
inte julia heller, min första...
2024-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Tyst prosodi
Tyst prosodi VIP