Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att vara bipolär


Mellan polerna

Lycklig, vacker och härlig.
Misslyckad och ful, om jag ska vara ärlig

Våren är här, jag ser solen le
Drar för gardinerna, vill inte se.

Så tacksam för livet och allt jag kan göra
Så svart och meningslöst, vill inte höra

Känner mig älskad och uppskattad
Ensam, trött och missuppfattad

Har en kärlek jag aldrig tänker lämna
Han tröttnar snart på mig, allt kommer att rämna.

Har två underbara döttrar så otroligt fina.
Snart flyttar de från mig, inte längre mina.

Har gott om vänner, det gör mig lugn och trygg
Kanske driver de med mig, skrattar bakom min rygg

Slits mellan två poler som strider mot varandra
Varför just jag, varför är inte jag som alla andra?

Om jag lärt mig något av livet
Så är det att inte ta något för givet.

Idag mår jag bra
I morgon får vi se




 




Fri vers av MiaLotta
Läst 48 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-04-01 00:01



Bookmark and Share


  florissants VIP
Mycket bra presenterat.
2024-04-05

  florissants VIP
Mycket bra upplagt.
2024-04-05
  > Nästa text
< Föregående

MiaLotta