Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att våga bli älskad


Våga


Jag stötte bort dig
men du höll om mig

Jag tvekade på dig,
du tvekade aldrig på mig

Jag prövade dig,
du hade tålamod med mig

Jag vågade inte släppa in dig
så rädd för att du skulle överge mig

Jag kapitulerade för dig
Du lovade bära mig

Varsamt bär du mig,
Jag släpper aldrig dig




Fri vers av MiaLotta
Läst 32 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-04-01 00:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MiaLotta