Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att bli gamla tillsammans


Tills döden skiljer oss åt

Din hand kommer att bli rynkig,
men det är din hand

Din hörsel sämre,
men det är dina öron

Kanske kommer du se sämre
men det är dina ögon

Dina muskler svagare
men det är dina muskler

Allt som är du, älskar jag till livets slut.




Fri vers av MiaLotta
Läst 41 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-04-01 01:47



Bookmark and Share


  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
man blir lugnare med åldern
tycker jag i alla fall
så hjärnan utvecklas
även om man blir fulare...
men jag har träffat
många vackra
äldre damer...
2024-04-07

  Bodingen VIP
Här var det äkta kärlek beskriven på bästa sätt. Finemang!
2024-04-06
  > Nästa text
< Föregående

MiaLotta